Huolto

Tuo sukellusvarusteesi meille, me pidämme niistä hyvää huolta!

Huollamme ammattitaidolla kaikki sukellusvarusteet mitä tarvitset veden alla. Käytämme regulaattorihuolloissa ainutlaatuista kalustoa ja testaamme jokaisen regulaattorin automaattisella testauslaitteella, joka mahdollistaa erittäin tarkat säädöt sekä piilevien vikojen löytämisen ennen ongelmia. Ammattitaitoinen huolto on meille kunnia-asia, siksi tarjoammekin kaikille huolloillemme kolmen kuukauden takuun. Takuu koskee työssä käytettyjä varaosia ja työtä.

Regulaattori tulisi aina huoltaa valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Huolto tuli tehdä yleensä 1-2 vuoden ja/tai 100 sukelluksen välein. Huoltamaton regulaattori saattaa johtaa turhiin vaara- ja stressitilanteisiin veden alla, jotka voitaisiin välttää asianmukaisella huollolla.

Vaihdamme myös paristot sukellustietokoneisiin, kuivaamme ja tarkistamme säiliösi, teemme parhaamme korjataksemme kastuneen valaisimesi ja huollamme nosteenhallintavälineesi. Mikäli säiliösi tarvitsee koeponnistusta viemme sen puolestasi. Emme anna tasapainotusliivillesi pelkkää valohoitoa, vaan testaamme sen vuotojen varalta, puhdistamme ja desinfioimme sisältä ja ulkoa sekä  huollamme täyttölaitteet.

Huoltamiamme merkkejä ovat mm. Scubapro, HOG, Apeks, Mares ja Aqualung. Mikäli et löydä omaa merkkiäsi, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin katsomme, mitä voimme tehdä!

Esimerkki hintoja:

  • Regulaattorin vuosihuolto 125e
  • Regulaattorin tarkastus ja säätö 35e
  • BCD-takkiliivin puhdistus desifiointi 35e
  • BCD-takkiliivin täyttölaitteen huolto 35e

 

Scubapro_Logo_Blue  BARE logo

HOG Logo  Aqualung     Mares logo

 

Nimeni (pakollinen)

Huollettava varuste

Merkki

Malli

Sarjanumero

Lisätietoja

Minuun voi ottaa yhteyttä:
Puhelimella

Sähköpostilla

Sähköposti

Puhelinnumero

Comments are closed.