PADI OWD (Open Water Diver) – laitesukelluskurssin ehdot:

Kurssi sisältää:

 1. Oppimateriaalit, eli PADI Open Water Diver Crewpack – oppimateriaalipaketin tai PADI eLearning – sähköisen materiaalin. Opetus DVD lainataan oppilaalle kurssin ajaksi veloituksetta, jonka hän palauttaa viimeistään kurssiaikataulussa olevan viimeisen allaskerran jälkeen. Muussa tapauksessa sukelluskoulu laskuttaa oppilasta palauttamattomasta DVD:stä 25€
 2. Laitesukellusvälineiden käytön kurssin aikana (paineilmasäiliö, tasapainotusliivi, regulaattori, painovyö ja painot) Kurssiin sisältyy myös märkäpuku kurssin harjoituksissa. Käytössä on vakiokoot, sekä miehille että naisille, erikoismitoituksellisia olevia pukuja ei toimiteta.
 3. Sukellusopetuksen PADI:n ja Sea Safety:n standardien mukaisesti. Lähiopetuskerrat sisältävät teoriaosuuden ja allasharjoituksia.
 4. Tietoa, opastusta ja tarjouksia varustehankinnoista.
 5. Tietoa jatkokoulutuksesta
 6. Sukelluskoulu lähettää tietoa sukeltamisesta Suomessa ja ulkomailla oppilaan suostumuksella.

Oppilaan vastuut:

 1. Sukelluksen perusvälineisiin kuuluu maski, snorkkeli ja räpylät. Ne eivät sisälly kurssihintaan. Ne voi hankkia sukelluskeskusta erikoishintaan (kurssialennus 10%), tai halutessaan oppilas voi vuokrata perusvälineitä keskukselta 15€/kerta
 2. Avovesisukelluksille suositellaan hankkimaan neopreenikäsineet. Vuokraushinta 15€
 3. Mikäli oppilas vastaa terveysselvityskaavakkeessa ”kyllä” yhteen, tai useampaan kohtaan lomakkeessa, hänen tulee käydä lääkärintarkastuksessa. Lääkärin allekirjoittama virkistyssukelluksen lääkärintodistus tulee toimittaa sukelluskeskukseen tai kurssin kouluttajalle ennen ensimmäistä allasharjoitusta. Näistä kuluista vastaa aina oppilas.
 4. Oppilas vastaa omista kuljetuskustannuksistaan (henkilö ja varustekuljetukset) kaikkiin sukellusharjoituksiin. Varustekuljetukset avovesiharjoituksiin 15€/pvä
 5. Kuva sukelluskorttia varten on toimitettava sähköisessä muodossa osoitteeseen diving@seasafety.net ennen avovesiharjoituksia.
 6. Oppilaan tulee huolehtia kurssin aikana lainaksi saamistaan varusteista. Oppilas on korvausvelvollinen rikkoutuneista tai kadottamistaan laina/vuokravarusteista.
 7. kurssimaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan ennen kurssin aloitusta, mikäli kurssi on maksettu laskulla, tulee siitä olla kuittikopio mukana kurssin aloituskerralla.
 8. Oppilaan tulee lukea oppikirjasta kaikki osiot ja täyttää kaikki kertaustehtäväosiot ennen kurssin alkua.
 9. Oppilaan tulee suorittaa kurssi varatun kurssiaikataulun mukaisesti. Mikäli oppilas ei pysty suorittamaan kurssia terveydellisistä syistä kurssiaikataulun mukaisessa sovitussa ajassa, on hänellä oikeus suorittaa kurssi loppuun seuraavalla alkavalla kurssilla, jolla on tilaa. Oppilas tekee varauksen itse. Vaihdosta on sovittava koulun kanssa kirjallisesti. Mikäli oppilaan kurssi keskeytyy ja jatkaminen estyy lääketieteellisen esteen vuoksi, on oppilaalla oikeus saada osa kurssin kuluista takaisin ”pro rata”-periaatteella suoritusperusteisesti.
 10. Kurssin alkaessa ilmoitettu kurssiaikataulu on sitova. Mikäli oppilas ei osallistu kurssin aikataulun mukaisesti kurssin harjoituskerroille, veloitetaan ylimääräisistä harjoituskerroista kohdan 13 mukaisesti jokaisesta ylimääräisestä harjoituskerrasta erikseen.
 11. Kurssin allasharjoituksiin osallistuminen edellyttää ettei oppilaalla ole mitään seuraavista: Influenssa, nuha, yskä, kuume, verta vuotava tai märkivä haava, kuukautiset, infektiotauti, ripuli tai mikä tahansa tila joka aiheuttaa tartuntariskin muille altaalla asioiville.
 12. Oppimateriaali palauttaminen: voidaan palauttaa vain käyttämättömänä, kohdan 2. perusteella
 13. Mikäli kouluttaja katsoo, että oppilas tarvitsee lisäopetusta niin lisäopetuksesta veloitetaan:
  • Ylimääräinen teoriaharjoittelu                                                   60€/kerta
  • Lisäallaskerta muun ryhmän kanssa                                        60€/kerta (n.2h)
  • Lisäallaskerta yksityistunti                                                        90€/kerta (n.2h)
  • Teoriakokeen uusiminen                                                          40€/kerta
  • Lisä avovesikerta muun ryhmän kanssa                                  90€/kerta
  • Ylimääräinen avovesiharjoitus muun ryhmän kanssa             90€/kerta
  • Ylimääräinen avovesiharjoitus yksityinen                              150€/kerta

Olen lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat kurssin ehdot ja sitoudun noudattamaan niitä. Mikäli ilmenee ongelmia tai kurssiin vaikuttavia asioita, tulen ilmoittamaan niistä viipymättä Oy Sea Safety Scandinavia Ltd:lle, jotta voimme ajoissa tehdä molempia osapuolia tyydyttäviä järjestelymuutoksia. Oy Sea Safety Scandinavia Ltd pidättää oikeudet aikataulu-/sisältömuutoksiin.

Comments are closed.