Sukelluskurssi – PADI sukellusluokitukset

000090

Sukelluskurssi on ensimmäinen askeleesi vedenalaiseen maailmaan. Sea Safety on kouluttanut suomalaisia sukeltajia jo yli 20 vuotta. Olemme kehittäneet koulutustamme ja panostamme jo alkeiskursseista lähtien koulutuksen laatuun. Kouluttajamme ovat oman alansa huippuosaajia ja kertovat kokemuksen syvällä rintaäänellä myös kurssisisältöjen ulkopuolelta.

Kursseillamme opetellaan alusta alkaen oikeaa sukellusasentoa ja nosteenhallintaa, kun epäluonnollinen ”polvillaan pohjassa” -ryömiminen on vähennetty minimiin. Sukelluskoulutuksen allasharjoitukset ja teoriaosuudet järjestetään yleensä Sukellusareenan ensiluokkaisissa tiloissa. Sieltä löytyy muunmuassa pohjoismaiden syvin allas ja ensiluokkaiset tilat teorian opiskeluun. Kurssirakenteissa allasaikaa on varattu hieman tavanomaista enemmän taitojen hiomista varten, jolloin taidot jäävät myös helpommin päähän.

Sukelluskursseja löytyy aina sukelluskokeilusta ja peruskursseista kouluttajaksi asti. Tekniikkasukeltajat pääsevät kouluttautumaan nosteenhallinnan ja trimmin perusteissa, kaasujen käytössä sekä sekoittelussa, onkaloissa tai hylyissä – ja kaikki tietysti onnistuu back- tai sidemounttina! Lisää kurssitarjonnastamme löydät vasemmalla olevasta sivupalkista. Siitä löytyy iso osa kursseistamme, mutta mikäli et löydä siitä haluamaasi niin kysy ihmeessä! Meillä voit tehdä kurssien teoriaosuudet myös netissä PADI eLearning -ohjelman avulla. Tutustu lisää tästä

Comments are closed.