PADI Jatkokurssien ehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Sea Safetyn järjestämiin PADI Adventures in Diving-, Advanced Open Water Diver-, Rescue Diver- ja PADI Specialty-ohjelmiin.

Kurssi sisältää:

 • Kurssiin kuuluvan oppimateriaalipaketin. Oppimateriaalin voi tulla noutamaan varausmaksua vastaan.
 • Opetuksen opetusjärjestön standardien mukaisesti
 • Kurssiin kuuluvat lähiopetuskerrat sisältäen teorialuentoja ja allasharjoituksia
 • Kurssiin kuuluvat avovesisukellukset

 

Oppilaan vastuut:

 • Omat sukellusvarusteet
 • Oppilas täyttää PADI:n ajankohtaisen terveysselvityksen kurssin alussa. Mikäli terveysselvitys edellyttää lääkärin lausuntoa, vastaa oppilas lääkärintarkastuksesta ja siihen liittyvistä kuluista
 • Oppilaat vastaavat itse kuljetuksista sukellusharjoituksiin
 • Oppilaan tulee toimittaa kuva sähköisenä Sea Safetylle
 • Oppilaan tulee huolehtia kurssin aikana lainaksi saamistaan varusteista
 • Oppilaan tulee maksaa kurssimaksu kokonaisuudessaan ennen kurssin alkamista
 • Oppilaan tulee lukea oppikirjasta kaikki osiot ja täyttää valmistavat tehtävät ennen kurssin aloittamista
 • Oppilaan tulee suorittaa ostetun  kurssin osiot kurssiaikataulun mukaisesti tai viimeistään vuoden aikana kurssin aloituksesta.
 • Oppilas sertifioidaan PADI-jatkokoulutuskurssin mukaisesti, kun kurssi on kokonaisuudessaan suoritettu ja velvoitteet täytetty. Oppilaan koulutustietolomakkeessa tulee olla kaikki tarvittavat oppilaan ja kouluttajan allekirjoitukset, oppilaan kaikki taloudelliset velvoitteet tulee olla täytetty sekä kuva toimitettu ohjeiden mukaisesti. 

 

Aikataulut ja hinnat

 • Oy Sea Safety Scandinavia Ltd pidättää oikeuden muuttaa kurssiaikatauluja, yhdistää tai peruuttaa kursseja tarvittaessa
 • Mikäli oppilas ei pysty osallistumaan kurssin suorituksiin aikataulun mukaisesti, hän voi jatkaa seuraavan kurssin mukana ilman lisäveloitusta mikäli kurssilla on tilaa. Kurssin vaihdosta on sovittava erikseen liikkeen kanssa.
 • Mikäli oppilaan kurssi keskeytyy ja jatkaminen estyy oppilaasta riippumattomasta syystä, kuten esimerkiksi lääketieteellisen esteen vuoksi; on oppilaalla oikeus saada osa kurssin kuluista takaisin ”pro rata”-periaatteella suoritusperusteisesti. Oppimateriaali voidaan palauttaa vain käyttämättömänä. Sea Safety varaa oikeuden hallinnollisten kulujen vähentämiseen palautettavasta summasta.
 • Mikäli oppilas ei kykene suorittamaan kurssia sovitussa aikataulussa tai tarvitsee/haluaa lisäopetusta, Oy Sea Safety Scandinavia Ltd voi järjestää oppilaalle lisäopetusta seuraavan hinnaston mukaisesti:

 

Ylimääräinen teoriaharjoittelu – 60€/kerta
Lisäallaskerta muun ryhmän kanssa – 60€/kerta
Lisäallaskerta yksityinen – 90€/kerta
Teoriakokeen uusiminen – 40€/kerta
Ylimääräinen avovesiharjoitus muun ryhmän kanssa – 90€/kerta
Ylimääräinen avovesiharjoitus yksityinen – 150€/kerta

 

AOWD:

 

Oppimateriaali tulee lukea ennen teoriaharjoituksia. Oppimateriaalista pitää täyttää kaikki kyselyt kurssille valituista aihealueista

 

Teoria- ja allasharjoituksissa tutustutaan etukäteen kurssin avovesiharjoituksissa kokeiltaviin aiheisiin. PPB-sukellus on valinnnainen ja siitä peritään normaali Sukellus-Areenan allasmaksu. Kuivapukukurssin valinneille PPB-allassukellus on maksuton.

 

Sukellusvarusteet eivät kuulu jatkokurssien hintoihin. Oppilaan vastuulla on sopia mahdollisista vuokravarusteista kurssin harjoituksiin.

 

Avovesiharjoituspaikat ovat alustavat säävarauksella.

 

Kuivapuku Adventure dive. Mikäli valitset AOWD:n osaksi kuivapukusukelluksen, tulee kurssiin lisähintaa 100€. Lisähinta sisältää ylimääräisen allasharjoituksen, teoriaopetuksen ja kuivapuvun lainan allasharjoituksen ajaksi sekä PPB-allasharjoituksen. Mikäli haluat ylimääräisellä sukellusharjoituksella suorittaa Drysuit Diver Specialty-kurssin, lisätään em. hintaan AOWD:n yhteydessä vielä 50€. Kokonaishinta on voimassa vain, jos kurssikokonaisuus sovitaan kokonaisuudesaan ennen kurssin aloittamista.

 

Nitrox kurssi AOWD-kurssin yhteydessä 100€.

 

Boat Diver Adventure dive. Mikäli valitset Boat Diver -sukelluksen, ei kurssin hintaan kuulu mahdollista veneretken hintaa, joka vaaditaan kurssin suorittamiseen. Sea Safety järjestää veneretkiä ja veneretken hinta veloitetaan jokaiselta asiakkaalta erikseen.

 

Wreck Diver Adventure dive. Mikäli hylkysukellus toteutetaan veneestä käsin, ei kurssin hintaan kuulu mahdollista veneretken hintaa, joka vaaditaan kurssin suorittamiseen. Sea Safety järjestää veneretkiä ja veneretken hinta veloitetaan jokaiselta asiakkaalta erikseen.

 

Myös eräät muut Adventure Divet lisäävät kurssin hintaa, ylimääräisistä kuluista sovitaan ja ilmoitetaan aina erikseen.

 

Oppilaan lisäopetuksen tarpeen arvioi kurssia pitävä kouluttaja. Lisäopetus yllä olevan hinnaston mukaan.

Comments are closed.