Sukelluskokeilu

 Tervetuloa kokeilemaan laitesukeltamista!

Sukelluksesta sanotaan, että se on lähinnä sitä painottomuuden tunnetta, jonka voi avaruudessa kokea. Eli avaruuteen, ei vaan altaaseen, mars. Sukelluskokeilun aikana pääset yhdessä ammattitaitosten sukelluskouluttajiemme kanssa kokemaan, miltä tuntuu hengittää veden alla ja liitää kuin lintu ilman halki. Pääset kokemaan painottomuuden tunteen, jota et ole koskaan ennen elämässäsi kokenut.

Sukelluskokeilu

Päästäksesi sukelluskokeiluun täytyy sinun vain varata aika keskuksestamme ja tulla yksin tai kaverin kanssa kokeilemaan uutta harrastustasi. Järjestämme  myös yksityistapahtumia, kuten yritystilaisuuksia ja polttareita. Tilaisuuksia järjestäessä ota yhteyttä meihin, niin sovitaan yksityiskohdat tarkemmin!

Kokeilut ja muut tilaisuudet järjestämme pohjoismaiden syvimmässä, vain sukelluskäyttöön tarkoitetussa altaassa Sukellus-Areenalla Veikkolassa. Allas on parhaimmillaan 8 metriä syvä ja siitä löytyy myös matalampia tasoja harjoitteluun.

Sukelluskokeiluun sinun tarvitsee ottaa mukaan vain uima-asu, pyyhe ja reipas mieli. Kaikki muut varusteet kuuluu sukelluskokeilun hintaan. Sukellusharrastuksen voi aloittaa jo 10 vuoden iässä.

TÄRKEÄÄ!! Ennen kokeilua käy läpi terveysselvityslomake, joka löytyy tästä! Mikäli vastaat johonkin kyselyn kohtaan kyllä, tulee sinun tuoda kokeiluun lääkäritodistuksen.

Sukellus-Areena

Mikäli tunnet kokeilun jälkeen, että haluat oppia lisää ja suorittaa sukelluskortin se onnistuu helposti peruskurssillamme. Järjestämme laitesukelluksen peruskursseja kuukausittain, ympäri vuoden.

DSD® Logo BW

Comments are closed.