Sukelluskokeilu

Sukelluskokeilut alkaen 60€

PADI_horiz_col

Tervetuloa sukelluskokeiluun kokeilemaan laitesukeltamista!

DSD® Logo BW

Sukelluskokeilu

Sukelluksesta sanotaan, että se on lähinnä sitä painottomuuden tunnetta, jonka voi avaruudessa kokea. Eli avaruuteen, ei vaan altaaseen, mars. Sukelluskokeilun aikana pääset yhdessä ammattitaitosten sukelluskouluttajiemme kanssa kokemaan, miltä tuntuu hengittää veden alla ja liitää kuin lintu ilman halki. Pääset kokemaan painottomuuden tunteen, jota et ole koskaan ennen elämässäsi kokenut.

 

Päästäksesi sukelluskokeiluun täytyy sinun vain varata aika keskuksestamme ja tulla yksin tai kaverin kanssa kokeilemaan uutta harrastustasi. Järjestämme  myös yksityistapahtumia, kuten yritystilaisuuksia ja polttareita. Tilaisuuksia järjestäessä ota yhteyttä meihin, niin sovitaan yksityiskohdat tarkemmin!

 

Sukellus-Areena

Kokeilut ja muut tilaisuudet järjestämme pohjoismaiden syvimmässä, vain sukelluskäyttöön tarkoitetussa altaassa Sukellus-Areenalla Veikkolassa. Allas on parhaimmillaan 8 metriä syvä ja siitä löytyy myös matalampia tasoja taitojen opetteluun.

 

Sukelluskokeiluun sinun tarvitsee ottaa mukaan vain uima-asu, pyyhe ja reipas mieli. Kaikki muut varusteet kuuluu sukelluskokeilun hintaan. Sukellusharrastuksen voi aloittaa jo 10 vuoden iässä.

 

 

TÄRKEÄÄ!! Ennen kokeilua käy läpi terveysselvityslomake, joka löytyy tästä! Mikäli vastaat johonkin kyselyn kohtaan kyllä, tulee sinun konsultoida lääkäriä.

 

Mikäli tunnet kokeilun jälkeen, että haluat oppia lisää ja suorittaa sukelluskortin se onnistuu helposti peruskurssillamme. Järjestämme laitesukelluksen peruskursseja lähes ympäri vuoden.

Comments are closed.