PADI AOWD – Laitesukelluksen jatkokurssi

Kurssia varteen pitää olla oma:

  • Maski
  • Snorkkeli
  • Räpylät
  • Regulaattori
  • Takkiliivi
  • Sukelluspuku
  • Sukelluspullo

 

Osallistu sukelluksen jatkokurssille ja laajenna perspektiiviäsi! PADI AOWD on tarkoitettu sukeltajille, joilla on jo OWD-kortti ja jotka haluavat syventää osaamistaan sukeltamisen parissa ja tutustua uusiin sukellusmuotoihin. Mahdollisuuksia on monia: voit valita kolme sukellusta erittäin laajasta valikoimasta. Jokaiselle löytyy jotakin.

 

Voit aloittaa PADI AOWD -kurssin heti peruskurssin suoritettuasi, tosin suosittelemme että sukellat ainakin muutamia sukelluksia ennen kurssille tuloa.

 

PADI Underwater Navigation

Kurssiin kuuluu aina suunnistus ja syväsukellus korkeintaan 30 metriin, joiden lisäksi voit valita kolme sukellusta sinua kiinnostavista aiheista. PADI AOWD-kurssilla sukellustaitojen kehittymisen lisäksi siis saatat saada kipinän johonkin erityiseen sukelluksen muotoon, kuten vaikka vesieläimien tunnistukseen.

Jokainen PADI AOWD-kurssilla tekemäsi sukellus on ensimmäinen askel kohti kyseisen sukellusmuodon erikoiskurssiluokitusta. Mikäli huomaat esimerkiksi Wreck-tutustumissukelluksella hylkyjen tutkimisen olevan lähellä sydäntäsi ja haluaisit nähdä myös pikaisesti hylkyjen sisäpuolelle, voit jatkaa PADI Wreck Diver -kurssille käymällä kouluttajasi kanssa aiheen tarkemmin läpi ja tekemällä kolme lisäsukellusta hylkyjä tutkien. Mikäli taas kuivapuvulla sukeltaminen oli lämmintä ja mukavaa, tarvitset vain yhden ylimääräisen sukelluksen kouluttajasi kanssa ansaitaksesi PADI Dry Suit Diver-luokituksen.

 

PADI AOWD -jatkokurssin jälkeen olet luokitettu PADI Advanced Open Water Diver ja voit sukeltaa suoranoususukelluksia parisi kanssa aina 30 metrin syvyyteen.

 

Valittavana on seuraavat vaihtoehdot:

Pakolliset:

Valinnaiset (valitaan kolme):

Ilmoittaudu sukelluksen jatkokurssille tästä!

Comments are closed.