PADI OWD – Laitesukelluksen peruskurssi

Kurssin hintaan sisältyy:

  • Sukelluspuku
  • Takkiliivi
  • Regulaattori
  • Ilmapullot

Kurssia varteen pitää hankkia:

  • Maski
  • Snorkkeli
  • Räpylät

 

Aloita matkasi! PADI Open Water Diver on ensimmäinen askel laitesukelluksen ihmeelliseen maailmaan.

 

Sukelluskurssi

Sukellusharrastuksen aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin usein luullaan. Aloittaminen on helppoa ja asianmukaisella koulutuksella sukelluskurssi on todella hauska ja mukava kokemus. Alkavat kurssit näet tapahtumakalenteristamme.

Ilmoittaudu mielellään viikkoa ennen kurssia, jolloin saat 100€ varausmaksua vastaan materiaalipaketin itseopiskelua varten.

 

Veikkola_web1

Sukelluskurssiin kuuluu kolme osiota: sukellusteoria, allasharjoitukset ja avovesisukellukset. Teoriaa opiskellaan suurimmaksi osaksi itsenäisesti ennen kurssin alkua oppikirjan ja DVDn avulla, jolloin kouluttajan kanssa teorian läpikäyminen on enää kertausta. Kun teoriat on käyty läpi tarkistetaan taitotaso teoriakokeella.

 

Sukelluskurssiin kuuluvat allasharjoitukset suoritetaan pääsääntöisesti Sukellus-Areenalla Veikkolassa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Sieltä löytyy sukelluskäyttöön tarkoitettu allas sekä koulutustilat, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet sukelluskurssille.

 

Teoria- ja allasharjoitusten jälkeen tulee kurssin avovesisukellukset. Avovesisukelluksissa sovelletaan jo opittuja taitoja upeissa suomalaisissa sukelluskohteissa. Ne suoritetaaan kesällä Helsingin lähistöllä rantakohteissa. Peruskurssin suoritettuasi on sinulla oikeus sukeltaa korkeintaan 18 metrin syvyyteen avovesiolosuhteissa lähes kaikkialla maailmassa.

 

Kurssi maksaa varusteineen 450€. Tarvitset sukelluskurssia varten ainoastaan perusvälineet, eli maskin, snorkkelin ja räpylät. Mikäli sukellat kurssin avovesiosuudet Suomessa tarvitset myös neopreenihanskat.

 

Voit halutessasi syventää osaamistasi suorittamalla kurssin kuivapuvulla. Tällöin käyt lisäksi vähintään yhden allaskerran, jossa opetellaan kuivapuvun käyttöä ja suoritat avovesisukellukset mukavasti kuivapuvussa. Kuivapuvussa pysyt kuivana ja lämpimänä ja pystyt sukeltamaan Suomessa lähes ympäri vuoden.

 

Käytämme kursseillamme uusia ja laadukkaita sukellusvarusteita ja kouluttajamme ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Kurssiaikataulumme ovat joustavia ja voimme järjestää halutessasi kurssin omilla aikatauluillasi!

 

Jos haluat suorittaa kurssin talvella tai olet lähdössä lomamatkalle, on mahdollista suorittaa avovesisukellukset ulkomailla. Tämä on niin sanottu siirtopaperikurssi. Aloittaessasi kurssin Suomessa ja käymällä teorian ja allasharjoitukset meidän kanssa säästät arvokkaita lomapäiviäsi ja käyt ne kätevästi omalla kielelläsi. Siirtopaperikurssi sisältää varusteet ja oppimateriaalin ja sen hinta on 350€. Avovesiosuus maksetaan tällöin keskukselle, jossa avovesiosuutesi suoritatte.

Voit suorittaa avovesiosuuden Phuketissa meidän yhteistyökumpanimme, Noste Diven kautta. Kysy lisää!

 

Kurssille voi osallistua kuka tahansa yli 10-vuotias uimataitoinen, jolla on normaali terveydentila.

PADI eLearning vertical

Voit aloittaa teoriaopiskelusi uudella PADI eLearning online-opiskelujärjestelmällä, jonka avulla kaikki kurssiin liittyvä teoria voidaan opiskella kotona ilman aikataulujen sovittamista. eLearning sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat opiskella asiat omalla ajallaan ja pitävät enemmän itseopiskelusta, kun yhteisistä ryhmätunneista. Kysy lisää eLearning mahdollisuudesta!

Kurssi sisältää kaikki sukellusvarusteet, mukaanlukien märkäpuvun, regulaattorisetin, tasapainotusliivin, säiliön ja painovyön. Sinun täytyy vain hankkia itsellesi maski, snorkkeli ja räpylät.

 

Open Water Static Banner

Comments are closed.