Sukellusmatkat

Koe maailma pintaa syvemmältä!

Nyt siihen on mahdollisuus! Pakkaa välineesi ja varaa sukellusmatka meidän kauttamme. Sea Safetyn sukellusmatkoilla nautit henkilökohtaisesta palvelusta ja unohtumattomista elämyksistä. Lähde kanssamme sukeltamaan valashaiden kanssa Thaimaan Similanille, Tutkimattomille hylyille Sevastopoliin tai perinteiselle unelmasafarille Punaisenmeren upeisiin maisemiin! Matkoihimme sisältyy aina ensiluokkaista ohjelmaa niin aaltojen alla kuin pinta-ajallakin.

 

Olemme valinneet parhaita kohteita ympäri maailmaa, joihin et varmasti tule pettymään. Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen kouluttaja ja matkanjohtaja, joka pitää huolen palvelutasosta ja järjestää haluttaessa mielenkiintoisia jatkokursseja reissujen aikana. Pääyhteistyökumppaneinamme matkojen järjestäjinä toimivat mm. Scuba Travel Scandinavia, Tjäreborg, Aikamatkat ja Noste Dive. Lisäksi toimimme yhteistyössä kohteissa paikallisten sukellusoperaattorien kanssa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja kaikilta edellytetään tinkimättömyyttä turvallisuudesta ja palvelun laadusta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaisia, huollettuja, luotettavia ja toimivia vuokravarusteita, hyvää hygieniaa ja ennen kaikkea oikeaa asennetta. 

 

 

Valitse sopiva matka ryhmämatkatarjonnastamme, lähde sesonkiaikaan milloin tahansa kanssamme Thaimaan paratiisilomalle tai pyydä meitä räätälöimään sinulle, perheellesi tai ystävillesi toiveidenne mukainen unelmaloma!

 

Paradise

Comments are closed.