Malediivit, Sharktastic-reitti 10.3.-19.3.2018

Tule rentoutumaan liveaboardille Malediiveille!

 

Ota irtiotto arjesta ja lähde kanssamme tutkimaan Intian Valtamerellä sijaitsevan Malediivien uskomattoman kauniita sukellusmaisemia. Sharktastic-reitti kulkee viikon aikana Malediivien pohjois-, etelä- ja länsiosissa sekä Ari atolleilla kattaen näin Malediivien koko vedenalaisen komeuden. Tämä matka jää varmasti mieleesi ikimuistoisena kokemuksena!

 

Malediivien upea vedenalainen maailma toivottaa sinut tervetulleeksi syleisyynsä.  Pääset sukeltamaan monissa kanavissa ja virroissa ja voit nähdä mantoja, haita ja valtavan kirjon korallien asukkaita. Sharktastic-reitti kattaa Malediivien parhaat sukelluskohteet, missä on nähtävissä niin isoja merten valtiaita kuin runsasta makroelämää. Mantojen katseluun hyviä paikkoja ovat Manta Point, Dhonkalo Thila ja Madivaru. Maaya Thila on tunnettu yhtenä Malediivien parhaana sukelluskohteena, koska alueella viihtyy suurin joukoin kaloja ja haita. Myös yösukellukset Maaya Thilassa ovat erittäin suosittuja.

Sharktastic-reitti on ideaali jokaiselle Malediivien matkaajalle. Tämä reitti on niin uskomaton kauneudessaan, että siihen ei kyllästy vaikka olisitkin sukeltanut Malediiveilla aiemmin. Matkan aikana aluksen henkilökunta yrittää paikallistaa valashaita, joiden kanssa matkustajat voivat halutessaan mennä snorklaamaan. Oppainasi toimivat alueen erittäin hyvin tuntevat oppaat ja sukellustukialuksen henkilökunta.

Kaikesta tästä pääset nauttimaan Malediivien alueen upeimmalla MV Emperor Virgo-aluksella! Aluksen 32-metrinen runko majoittaa 18 sukeltajaa. Aluksen varustelussa on panostettu viihtyisyyteen ja moderniin luksustunnelmaan. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, oma kylpyhuone, TV ja DVD-soitin, tallelokero ja minibaari. Matkan hintaan kuuluvat ruokailut tarjoillaan aluksen ravintolassa, missä voit valita mielesi mukaan joko länsimaalaisen tai aasialaisen keittiön herkkuja.

MV Emperor Virgon varustelu on todellista luksusta ja täyttää vaativankin matkailijan toiveet. Alukselta lyötyy esimerksiksi poreamme, missä voit nauttia rentouttavan iltahetken sukellusten päätteeksi tai miksei vaikka sukellusten välissäkin. MV Virgon valoisassa ja tyylikkäässä pääsalissa on isot mukavat sohvat rentoutumiseen ja yhteiseen ajanviettoon. Aluksen baarissa voit nauttia mieleisiäsi drinkkejä ja katsella auringon laskeutumista horisonttiin. Ja tietysti aluksella on myös auringonottajille oma paikka yläkannella!virgo_hytti

Sukelluksille käytetään erillistä dhoni-venettä, mikä on perinteinen vene ja tärkein kulkuväline saarivaltiossa. Dhoni on ketterä ja mahdollistaa pääsyn syrjäisillekin koralliriutoille. Ollessasi sukeltamassa dhoni pysyttelee lähettyvillä ja on valmis hakemaan sinut noustuasi pintaan. Veneessä on myös nitrox-kompressori, joten saatavilla on niin ilmaa kuin nitroxia.

Matkan hinta: 2995 €

Ajankohta: 10.3.-19.3.2018

Alus: MV Emperor Virgo

Reitti: Shartastic

Matkan sisältää:

 • Lennot Helsinki - Male - Helsinki
 • Kaikki kuljetukset kohteisiin
 • 7 yötä sukellustukialuksella jaetussa kahden hengen hytissä
 • 3 ateriaa päivässä aluksella sekä välipalan, veden, teen ja kahvin
 • n. 17 sukellusta, 2-3 päivittäin
 • Paikallinen sukellusopas, joka opastaa kaikki kohteet
 • Painot ja säiliöt
 • Paikalliset verot
 • Nitrox

 

Hintaan ei sisälly:

 • Alkoholi, espresso ja kivennäisvesi aluksella
 • Tippi henkilökunnalle
 • Muut henkilökohtaiset sukellusvarusteet, mainitsethan tarvittavista sukellusvarusteista varauksesi yhteydessä

 

Voit vuokrata kaikki tarvitsemasi sukellusvarusteet kauttamme, otathan yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Avustamme sinua mielellään myös matkatavaroiden kuljetusta koskevien säännösten kanssa. Esimerksiki matkatavarasi ollessa enemmän kuin sallitun painorajan tai ottaessa extra-laukun matkalle, tulee tästä tehdä lentoyhtiölle ilmoitus.

TÄRKEÄÄ! Passin tulee olla voimassa yli 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Passin täytyy olla kokonainen ja siinä tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua.

Kaikilla sukeltajilla tulee olla mukana sukelluskortti, lokikirja, sukellusvakuutus, sukellustietokone sekä merkkipoiju.

Ks. matkaehdot.

Sea Safety pyrkii pitämään tämän verkkosivuston tiedot ajan tasalla niin hyvin kuin mahdollista, mutta emme vastaa tiedoissa mahdollisesti ilmenevistä virheistä tai puutteista. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Scuba Travel Scandinavia.

Varaa unelmien matka numerosta

09 454 4600

tai sähköpostitse

diving@seasafety.net!

Manta ray

Comments are closed.